Boško Obradović Utisak nedelje
Boško Obradović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Audio snimak predsednika jagodinskog odbora Dveri koji je objavljen na TV Pink a gde se, po onome što se moglo videti, planira kako da falsifikuje rezultate nedavno održanog referenduma je montiran, rekao je lider tog pokreta Boško Obradović.

„Gledali smo montirani snimak TV Pink koji je meni iskreno bio veoma koristan jer sam iz njega, kao i iz ovih priča o atentatima, zaključio da je Aleksandar Vučić izgubio na referendumu i da hitno mora da pređe u kontranapad. Njemu je sada neophodno da nekako u javnosti smanji tu poruku da je poražen, da ga Beograd neće, da ga Niš i Novi Sad neće“, rekao je Obradović u „Utisku nedelje“ upitan da prokomentariše kako se taj sn imak pojavio na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Sada, kako dodaje, hitno treba taj utisak preokrenuti na neku drugu temu – na atentate, na optuživanje Dveri,  jer očigledno ima problem sa „nama koji smo ga pobedili“.

Upitan kako je snimak montiran, Obradović je objasnio da je to vrlo jednostavno.

„Vi ste uzeli nečiji privatan snimak za koji ne znamo kad se desio, ni koji je kontekst toga, ni šta je tačno rečeno, ni šta je tu izmontirano i izvučeno iz konteksta i emitujete to na nacionalnoj frekvenciji zato što vam smeta strana protiv koje ste izgubili na referendumu“, istakao je lider Dveri.

Na pitanje da li je smenio predsednika jagodinskog odbora Dveri, Obradović je rekao da nije jer je on jedan od onih koji je „pošteno pobedio Dragana Markovića Palmu u svom selu na referendumu“.

„Da li je neko postavio pitanje kako se to našlo na TV Pink, da li neko prisluškuje članove Dveri? Ovo su opasne i ozbiljne stvari“, rekao je Obradović.

Podsećamo, u dnevniku TV Pink nedavno je emitovan audio snimak na kojem se čuje kako član gradskog Odbora Dveri u Jagodini Stefan Vuk Milanović daje predlog za spinovanje rezultata referenduma pre nego što su izbrojani svi glasovi i saopšteni konačni rezultati.

****

BONUS VIDEO:  Prvi duel predsedničkih kandidata: Boško Obradović i Srđan Škoro

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare