Boško Obradović

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović saopštio je danas da je "oduševljen" radom Prvog osnovnog javnog tužilaštva i Prvog osnovnog suda u Beogradu jer je suđenje protiv njega "ekspresno" zakazano za 17. novembar.

„Gde bi nam bio kraj da su tužilaštvo i sudstvo ovako efikasni u procesuiranju kriminala i korupcije u vrhu vlasti? Zamislite da je ovom posvećenošću i brzinom procesuirana i rešavana afera Kofer, Banana, Helikopter, Savamala, Krušik, Jovanjica, Telekom, ili ubistvo Olivera Ivanovića i Stanike Gligorijević“, naveo je u pisanoj izjavi Obradović.

On je konstatovao da je samo nekoliko dana pošto je optužni predlog protiv četvorice članova Dveri zaprimljen u Prvom osnovnom sudu u Beogradu ekspresno zakazano i suđenje za 17. novembar.

„Podrazumeva se da kao okrivljeni o tome nismo obavešteni već je portparol Suda prvo obavestio medije, kao što je bio slučaj i sa Tužilaštvom nedavno“, naglasio je Obradović.

Protiv Obradovića i još tri poslanika tog pokreta vodi se postupak zbog protesta ispred Doma Narodne skupštine Srbije 8. maja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare