Foto:Ivan Dinić/Nova S

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da planirane aktivnosti u borbi protiv održavanja Evroprajda ne treba otkazivati dok Vlada Srbije ne otkaže tu manifestaciju.

„Dok Evroprajd ne otkažu oni koji su dali garancije za njegovo održavanje u srpskoj prestonici, a to su Ana Brnabić i tehnička SNS Vlada Srbije, do tada ne treba otkazivati planirane aktivnosti u borbi protiv održavanja Evroprajda“, naveo je Obradović u saopštenju.

On je dodao da narodne litije i porodične šetnje na Veliku Gospojinu treba da budu održane kao „trijumf pravoslavlja i porodičnih vrednosti“.

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da ne veruje da je Evroprajd otkazan, dok ga ne otkaže Vlada Srbije.

Obradović je naglasio da to što je urednik lista Informer Dragan J. Vučićević u petak uveče saopštio da je državni vrh otkazao organizaciju Evroprajda u Beogradu u septembru, ne znači ništa dok Evroprajd ne bude zvanično otkazan, navodi se u saopštenju Dveri.

„Svi mi koji smo tražili ovakvu odluku države moramo biti oprezni, jer ovo može biti i medijsko spinovanje koje treba da otupi sve jači otpor i proteste protiv ove antihrišćanske i antiporodične manifestacije koji su svakim danom sve veći u narodu i Crkvi, pa i među pristalicama vladajućih stranaka“, rekao je Obradović.

***
BONUS VIDEO – Goran Miletić, koordinator Evroprajda 2022

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar