Marija Obradović Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović uputila je građanima novogodišnju čestitku, uz želje da nova, 2021. godina donese zdravlje, sreću, mir i ljubav u svaki dom i svaki kraj Srbije.

„Godina koju ispraćamo bila je ispunjena neizvesnošću, brigom i strahom od onoga šta nam donosi sutra. Staru, 2020. godinu pamtićemo po pandemiji koja je zahvatila i na momenat zaustavila ceo svet, ali i po našoj sposobnosti i hrabrosti da joj se suprotstavimo i u toj borbi pobedimo“, navela je Obradović.

Ona je istakla, da će Srbija, danas, kada je pred čovečanstvom puno izazova, u zdravstvenom, ekonomskom i političkom smislu, očuvati mir i stabilnost i nastaviti borbu za očuvanje zdravlja i živote svojih građana.

„Nastavićemo da sprovodimo reforme koje će poboljšati životni standard i omogućiti da u svakom delu zemlje država postane istinski servis svojih građana“, navela je Obradović u čestitki.

„U nadi da ćemo ispuniti ambiciozne ciljeve koji su pred nama i izboriti se sa izazovima koje nam donosi sutrašnjica, u ime Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave želim da Nova 2021. godina donese zdravlje, sreću, mir i ljubav u svaki dom i svaki kraj Srbije“, navela je ministarka.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar