Foto: Goran Srdanov/Ilustracija

Potpredsednik Narodne stranke i novosadski opozicionar Borisav Novaković, dao je danas intervju Nova. rs u kome je istakao da je "nesumnjiva činjenica da Andrej Vučić upravlja ključnim političkim procesima i donosi najvažnije odluke u Novom Sadu i Vojvodini". Tim povodom reagovao je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu, navodeći da su to sve "gnusne i neosnovane laži".

Današnji intervju Borislava Novakovića portalu Nova.rs dokaz je da je Bora Solunac postao opozicija zdravoj pameti, a količina laži koje je izrekao o Aleksandru i Andreju Vučić, kao i o Milošu Vučeviću, prevazišla je sve dosadašnje gluposti koje je izjavio, navodi se u saopštenju novosadskog SNS-a.

Žal za vremenom kada su demokrate harale Srbijom, a posebno njenom severnom pokrajinom, kako kažu, potpuno je pomutila razum sadašnjem potpredsedniku Narodne stranke.

Spominjanje Andreja Vučića kao vlasnika ogromne količine zemlje u Vojvodini bez ijednog dokaza, kako navode, pokazuje patološku mržnju prema najužoj porodici Aleksandra Vučića, a „krivica“ Andreja Vučića je jedino u tome što je rođeni brat predsednika Srbije.

Novosadski SNS navodi u saopštenju da je blaćenje Miloša Vučevića, koji je treći put uzastopno izabran za gradonačelnika Novog Sada, potpuno besmisleno i bez dokaza.

„Miloš Vučević je probudio ‘uspavanu lepoticu’, koju su prethodno Novaković i žuta banda besomučno pljačkali. Doveo je domaće i strane investitore, smanjio nezaposlenost ispod sedam odsto, a prosečna plata u Novom Sadu je veća nego u ostalim delovima Srbije“.

Napominjujući da se rezultati SNS od državnog do lokalnog nivoa vidljivi na svakom koraku, novosadski naprednjaci ističu da je to ono što Boru Solunca i kriminalce kojima je okružen najviše boli.

„Bori, Mariniki, Bošku i ostalom političkom talogu poručujemo da Srpska napredna stranka u borbi za boljitak građana Srbije neće zaustaviti šačica šljama kojem je jedini cilj povratak u prošlost i nastavak pljačke započete 5. oktobra 2000.godine“, navodi se u saopštenju novosadskog SNS-a.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare