Foto: Nemanja Jovanović, Zoran Lončarević/Nova.rs

Ne smiruju se strasti na relaciji predsednika Pokreta slobodnih građana i advokata i predsednika Pravnog saveta Narodne stranke Vladimira Gajića. Teške i uvredljive reči ponovo su razmenjene na društvenoj mreži Tviter.

Na Trifunovićev tvit, od pre dva dana, u kom je napisao da je na štand na kom PSG skuplja potpise došao „čovek iz Kurira“ i dao potpis, nadovezao se i Gajić, ali tek nakon što ga je predsednik PSG nazvao „smrdljivi Gajić“.

 

„Ne žalim se. Naprotiv. To je moj put, ja sam ga birao, svestan da će paranoična, više puta izigrana, gorka svetina, iz ličnog očaja i te napore uvlačiti u blato. Nije problem. To sam, kao što rekoh, ukalkulisao. Znam ja nas. I kao što rekoh u NIN-u jedared: ovo će biti borba za nas, protiv nas. Kad mi međutim dođe tako neko sa društvene mreže koja bi mogla biti dobra platforma za razmenu informacija i mišljenja, a zapravo je deponija očaja, i tu svoju snagu, umesto da iskorosti da pomogne sebi i nekom ko se za niu bori i postsne recimo kontrolor i iz sebe uspe da od svih kvaliteta iscedi samo to, da sam ja izdajnik, da sam uzeo pare od Vučiča, Đilasa, Soroša, koga god-to je isto kao kad mi smrdljivi Zlatibor Lončar kaže da sam uzeo pare od bolesne dece“, napisao je između ostalog Trifunović uz sočne psovke dodajući „ili smrdljivi“ Vladimir Gajić.

U tvitu se potpisao kao predsednik PSG, predsednik UO Podrži život, glumac i čovek.

Na to je usledio Gajićev odgovor.

„Pravi si dripac… tu nema pomoći“, napisao je advokat.

Trifunović mu je preporučio da uzme vinjak, na šta je Gajić odgovorio sa „smešan si i jadan“.

Ni tu se nije zaustavila salva uvreda, te je Trifunović odgovorio Gajiću sa tvitom: Slavice, dajte dupli vinjak za gospodina iz Krunskog Saveta, SPO, DS, NS. Četvorodupli dakle, Slavice. Na kuću“.

Njih dvojica su i početkom ovog meseca ušli u ozbiljan okršaj kada je Gajić na svom Tviter nalogu napisao: „Ako čujete ovih dana da je neko od bojkotaša promenio odluku i izlazi na izbore, nemojte sumnjati, laki keš je u pitanju. Vučić je majstor za to. Benifit za građane neće izostati. Znaće se ko drži do svoje reči, ko je na kojoj strani pred odsudne bitke koje su tek pred nama“.

Na ovaj tvit reagovao je lider PSG Sergej Trifunović, koji ga je podelio, ali uz komentar:

„Ako čujete od nekog recimo advokata da je laki keš u pitanju, ja recimo mogu tom advokatu da ponudim dve opcije: jedna je da kao lice koje dolazi iz pravosuđa dokaže da je laki keš u pitanju, a druga je da mi se u suprotnom bez problema svakako napuši…“.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (65)