Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Vest da Pokret slobodnih građana razmišlja da izađe na predstojeće izbore koji su zbog pandemije koronavirusa pomereni za 21, jun sinoć je uskomešala redove opozicije. Iako je lider ovog pokreta glumac Sergej Trifunović kasno sinoć demantovao da će na izbore izaći, stvari su se tokom dana još više zaoštrile, a posebno oko tvita advokata Vladimira Gajića zbog čega je došlo do varnica između njih dvojice u koje su se uključili i ostali tviteraši.

Naime, advokat Vladimir Gajić je na svom Tviter nalogu napisao: ” Ako čujete ovih dana da je neko od odbjkotaša promenio odluku i izlazi na izbore, nemojte sumnjati, laki keš je u pitanju. Vučić je majstor za to. Benifit za građane neće izostati. Znaće se ko drži do svoje reči, ko je na kojoj strani pred odsudne bitke koje su tek pred nama”.

Na ovaj tvit reagovao je lider PSG Sergej Trifunović, koji ga je podelio, ali uz komentar:

“Ako čujete od nekog recimo advokata da je laki keš u pitanju, ja recimo mogu tom advokatu da ponudim dve opcije: jedna je da kao lice koje dolazi iz pravosuđa dokaže da je laki keš u pitanju, a druga je da mi se u suprotnom bez problema svakako napuši ku**a”.

Foto: Twitter/Dick Whistler

Ovaj komentar bio je okidač za verbalni sukob koji je Trifunović, preko svog naloga započeo sa svojim pratiocima, pa je u jednom trenutku napisao: “Sine možeš biti suprotnog mišljenja. Možeš imati drugačije zacrtanu agendu koju ti ja kvarim. Što se kompletne ove pizdarije tiče, ja sam se samom sebi pred Bogom da od ovoga neću videti ni dinara. Jer je to jedini način da korupcija stane”.

U nastavku Trifunović je napisao takođe: “Možete me optužiti da sam prost, nebaždaren, ishitren, možete reći da sam politički diletant (mada mislim da je politički diletant onaj koji ima zacrtanu agendu koje se drži ne kapirajući momentum koji se stalno menja), ali svako ko me optuži da sam uzeo pare -tvrd k**ac u nepca”.

Foto: Twitter/Dick Whistler

Tvitovi puni uvreda nastavljeni su u nizu, dok jedan od tviteraša nije Trifunoviću napisao: “Završio si ti svoje”, na šta mu je glumac odgovorio:

“To mi je prvi put rekao Branko Cvejić tada tehnički direktor JDP, 1992-e. Otad slušam tu rečenicu barem 10 puta godišnje”.

Foto: Twitter/Dick Whistler

U seriji tvitova Trifunović je napisao i poruku Gajiću: “Skonataće Vladimir Gajić sledeći put kad otvori usta da kaže kako sam ja sebe ili štogod “prodao”. Inače, ne sumnjam da je pomenuti ozbiljan borac protiv ovog neprijatelja i tu će uvek imati moju podršku kao i dosad. Ne sumnjam ni da ćemo se zajedno naći u nekoj vlasti”.

Komentari

Vaš komentar