Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/JKP Beogradske elektrane/Promo/Vesna Lalić, Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon što se funkcionerka SNS-a i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović našla na udaru stranačkih kolega jer je dala izjavu za "Novu", naprednjaci se ne usuđuju da pričaju za Novu, a najbolji dokaz je današnja konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda.

Na pitanje portala Nova.rs o tome ko će biti novi gradonačelnik Beograda, odbornici SNS-a koje je naša ekipa zaustavilla i pitala da li mogu da daju izjavu za Nova.rs, nije bila raspoložena za odgovaranje na naša pitanja.

„Možda kad se završi sednica“, rekao je Aleksandar Mirković iz SNS-a ekipi portala Nova.rs.

Izjavu nije hteo da da ni naprednjački odbornik Nebojša Bakarec.

„Ja vam se zahvaljujem, ali nisam ovlašćen da dajem izjave. Možda kasnije“, rekao je Bakarec.

„Kasnije, molim vas“, bio je odgovor i Radeta Baste iz SNS-a.

Ni Andreja Mladenović iz SNS-a nije bio raspoložen za izjave.

„Ne, ne, ne… Izjave daje šef naše odborničke grupe“, izjavio je Mladenović.

Podsetimo, nedavno se funkcionerka SNS-a i ministarka rudarstva i energetike u Vladi Srbije Zorana Mihajlović našla na udaru stranačkih kolega zbog toga što je dala izjavu za „Novu“. Mihajlović se tako našla na udaru funkcionerke SNS-a i premijerke Ane Brnabić, zatim Vladimira Đukanovića i Darka Glišića, ali i Aleksandra Vučića.

Ovim kritikama su naprednjački funkcioneri zapravo potvrdili „javnu tajnu“ da postoji strategija unutar SNS da članovi te stranke ne govore za naš list i ostale medije koji su članice Junajted grupe.

Zorana Mihajlović je ranije navela za Nova.rs da odluka o tome da se ne daju izjave za određene medije na sednici Predsedništva SNS-a nije doneta.

„Razumem razmišljanja određenih stranačkih kolega, koji stavljaju određene razloge zašto govore ili ne govore za određene telvizije. Ako govorimo o određenim odlukama na sednicama Predsedništva SNS na kojima sam bila, a mislim da samo na jednoj nisam bila, mi takvu odluku nismo doneli“, odgovorila je ona na pitanje portala Nova.rs.

Tok sednice Skupštine grada pratite u našem blogu uživo.

BONUS VIDEO – Zorana Mihajlović o zabrani da govori za Novu

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare