Nakon što je Ana Brnabić objavila montiranu fotografiju na kojoj su ona, predsednik Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali, aludirajući na to da su fotografije sa protesta koji se sinoć održao u Beogradu fotomontaža, brojni građani su se oglasili i osudili ovaj potez, a među njima je i Zoran Kesić.

Brnabić je sinoć na Tviteru objavila ovu montažu, uz opis:

„Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu“.

Samo jedan u nizu komentara ogorčenih građana stigao je i od Zorana Kesića.

PROČITAJTE JOŠ

„Državni vrh vas, poštovani sugrađani, direktno z*****va da vas je malo na protestima protiv nasilja. Kao toliko vas je malo da ste morali da delite fotomontažu (koju sam i sam bio okačio pa odmah uklonio kad mi je rečeno da je fejk) koja umnožava inače mali broj građana. Inače, bravo za danas Beograde! To već počinje da liči na nešto“, napisao je Kesić.

Kako je dalje dodao, državni vrh je ovim potezom demonstrirao dve stvari.

Foto: Screenshot

„Nije im problem da se cerekaju i zabavljaju dok nam deca ginu. Potpuno su odođeni od naroda, jer da nisu, znali bi kakva će biti reakcija naroda na ovakvo zaj******e. Inat. Pozivam zato sve cenjene sugrađane da se sledećeg petka toliko umnožimo i skinemo im ove idiotske osmehe sa lica“, napisao je Kesić i zaključio:

„Hoćete umnožavanje – dobićete umnožavanje!“

Podsećamo, juče je održan protest “Srbija protiv nasilja”, a zatim i mirna šetnja više desetina hiljada građana od zgrade Skupštine Srbije, preko Ulice kneza Miloša do mosta Gazela, koji je bio blokiran za saobraćaj. Tokom protesta Brnabić je objavila spornu fotografiju, a na osnovu komentara građana – jasno je da ona nikome nije smešna.

BONUS VIDEO Protest i blokada Gazele – snimci dronom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar