Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Bivši narodni poslanik i član Srpske radikalne stranke najavio je danas u Kuršumliji osnivanje novog pokreta, za koji je rekao da će ga činiti neokaljani, obrazovani i stručni ljudi. Šarović je naglasio da će pokret vrlo brzo prerasti u političku partiju.

Šarović je u Kuršumliji okupljenim građanima Toplice i juga Srbije izneo osnovne planove i cilj osnivanja pokreta koji će, kako je najavljeno, ubrzo nakon toga prerasti u političku opciju.

Naglasio je da će pokret činiti građani Srbije koji se neće deklarisati ni levo ni desno, gde će se ceniti stručnost i obrazovanje, odgovornost i nepotkupljivost, ljudi koji nisu preletali iz stranke u stranku zarad opstanka na vlast i koji će svojim angažovanjem i delima pokušati da doprinese razvoju i unapređenju kvaliteta života u svojim sredinama.

„Radi se o organizaciji koja će sa neokaljanim ljudima na čelu pokušati da izgradi međusobno poverenje, a pre svega dođe u poziciju da promeni kurs degradacije države, crkve, nacije i da pri tome vodi računa o svim građanima, bilo da su to radnici, seljaci, penzioneri, borci, mladi ljudi“, rekao je Šarović.

Dodaje da, osim što je došao da građanima Topličkog okruga iznese predloge okupljanja u pokretu, on je spreman i da čuje ideje kako čitavu priču unaprediti i kako bi za kratko vreme zadobili poverenje naroda, a sve to potvrdili na budućim izborima, kada god oni budu raspisani.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare