Čedomir Jovanović

Lider LDP Čedomir Jovanović je za "Probudi se" na televiziji Nova S rekao da se sinoćnji incident ispred kioska na Novom Beogradu, kada je stolicom razbio izlog, dogodio nakon što je napadnut i zatim poručio napadačima da mu ne dolaze pred kuću.

Incident se desio ispred kioska brze hrane „Pončo“ na Novom Beogradu.

Na pitanje novinara da objasni šta se tačno desilo, Jovanović je rekao:

„Objavili ste. Vi ste sve napisali. Ma okej čoveče, vraćam se iz pekare, pravim deci doručak“, rekao je lider LDP i dodao:

„Slavio sam Zvezdinu titulu, eto to se desilo. Šta se desilo? Sačekali su me kreteni ovde, kao što to vrlo često vole da rade i neka mi ne dolaze pred kuću. Jel znate koji su to kreteni? To su oni kreteni pred kojima se svako pristojan u ovom gradu povlači. Ja ovde živim, ovde mi je porodica, oni to vrlo dobro znaju i neka mi se sklone sa puta. E, a ovo je taj demolirani lokal“, rekao je Jovanović i pokazao rukom u pravcu kioska.

„To je taj lokal u kojem radnici trpe… Kako kažete, ja svaki dan pravim problem u alkoholisanom stanju. To ste vi objavili i okej, neka bude tako. Okej dečko, jutro je, radiš svoj posao, evo kamera… Jel ovo kamera ovde? Jel postoje kamere okolo? Ništa uzmite kamere i biće sve okej nakon toga. Moj komentar je da ovde živim, kao što svako drugi normalan živi u ovom gradu. Neka mi se sklone sa puta. Neka me ne čekaju tu, neka sede tamo na severu. Ja nisam došao kod njih, došli su oni kod mene. Razumete to? A ovo, svaka vam čast. Ako je vama lepše zbog ovoga…“, rekao je Jovanović pokazujući tekst o incidentu.

U tom trenutku oglasio se mladić iz lokala kojem je razbijen izlog i rekao:

„Ovo sve što kaže gospodin je istina. Sve što kaže njemu na obraz nek ide. Ništa više“.

radnik lokala

Nakon konstatacije novinara da očigledno postoje dve verzije priče Jovanović se ubacio:

„Ne postoje dve verzije priče. Da li sam ja ovo napravio? Pa naravno da jesam. Jel to neko negirao? Koje dve verzije? A što nisam ovde, a što nisam tamo? Isprrovocirali su me ti heroji sa severa. Tamo mi je parkiran auto, ovde živim, nek ne dolaze više pred moj stan i biće sve okej.

Na pitanje da li ima neke nerašćišćene odnose sa osobama koje su ga napale Jovanović je rekao:

„Ja? Pa ja nemam nikakve odnose sa njima. Ni rašćišćene ni nerašćišćene“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare