Funkcioneri Srpske napredne stranke, sad je već sasvim jasno, imaju ozbiljnih problema sa dres kodom. Ovog puta nije u pitanju potpredsednik FSS Branislav Nedimović, već bivši ministar i sadašnji direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević. On se u zvaničnoj poseti kolegama u Pošti Slovenije pojavio neobrijan, u farmerkama, patikama i dukserici s kapuljačom.

„Delegacija JP „Pošta Srbije“ realizovala je radnu posetu Pošti Slovenije, sa ciljem daljeg unapređenja saradnje, razmene iskustava i prenošenja primera dobre prakse. Кolege iz Pošte Slovenije podelile su sa nama svoja iskustva reforme i procesa reorganizacije Pošte Slovenije, a razgovarano je i o optimalnim modelima organizacije i načinima za povećanje efikasnosti poslovanja sistema, kao i o razvoju poštanskih i paketskih usluga“, napisao je Đorđević u objavi na Instagramu.

Više od samog sastanka, pažnju javnosti je skrenuo stajling direktora Pošte.

Dok su se predstavnici Slovenije na sastanku pojavili onako kako i dolikuje, u odelima i sa kravatama oko vrata, Đorđević je došao u patikama, dukserici i farmerkama.

To nije prvi put da se funkcionerima SNS dešavaju ovakvi gafovi.

Pročitajte još...

U njima prednjači bivši ministar poljoprivrede i novi potpredsednik FSS Branislav Nedimović. Prvi put kad je na beogradskom aerodromu dočekao bivšeg crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića u farmerkama, a zatim i nedavno kad se na sastanku sa aktuelnim premijerom Crne Gore Dritanom Abazovićem i predsednikom FS Crne Gore Dejanom Savićevićem pojavio ponovo u farmerkama, ali ovog puta i u patikama.

BONUS VIDEO: Poledica se raspravljao s Nedimovićem, političar ga prekidao u FSS

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare