Niko nije ostao ravnodušan.

Bivši ministar poljoprivrede, a sada potpredsednik FSS-a, Branislav Nedimović našao se u centru pažnje tokom boravka delegacije saveza u Crnoj Gori.

Srbija je igrala drugu kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvensto u kojoj je pobedila Crnu Goru sa 2:0 golovima Dušana Vlahovića, ali je dan posle Nedimovć ušao u centar pažnje.

PTOČITAJTE JOŠ

Naime, on je bio u delegaciji koju je predvodio novoizabrani predsednik Saveza Dragan Džaijić i u kojoj je bio i Jovan Šurbatović.

Oni su se sastali sa Dejanom Savićevićem, predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore i Dritanom Abazovićem premijerom Crne Gore, ali je Nedimović svojom pojavom došao u centar pažnje.

Svi osim njega su nosili elegnatna crna odela i cipele, samo je bivši ministar došao u nekoj neformalnoj varijanti, a zlobni jezici bi dodali bez imalo ukusa.

Oblačenje prikladnije za izlazak u diskoteku nego za satsanak dve delegacije pred važnu utakmicu, a to je izazvalo i lavinu reakcija.

Delegat u Skupštini FSS-a i predsednik sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica oglasio se tim povodom na društvenim mrežama.

„Kao delegat u Skupštini FSS, podneću zahtev da se usvoji „Dress Code“ funkcionera FSS na zvaničnim sastancima. Ovim stajlingom Branislav Nedimović je pokazao veliko nepoštovanje prema državi Crnoj Gori i FSCG. Neozbiljno i neodgovorno“.

To je bioi povod za brojne reakcije korisnika društvenih mreža.

„Ovako je klošarski ulazio i u zgradu opstine u Zrenjaninu. Čekaju ga ljudi u odelima a on u patikama. U Žitištu ga dočekuju u odelima a on u iscepanim farmerkama i ispasane lanene kosulje. Prostak koji ne poštuje ništa“.

Očigledno da je njegovo oblačenje bilo povod za burne reakcije, a slika je postala hit na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi posle pobede u Podgorici