Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nakon što je predsednik Srbije u nekoliko navrata iskoristio priliku da se obrati i predstavnicima opozicija tokom zasedanja u Skupštini, poslanik Narodne stranke ističe za Novu da opozicija neće da toleriše dok Vučić zloupotrebljava skupštinsku govornicu.

Sve događaje sa današnje sednice Skupštine pratite uživo na blogu Nova.rs

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović kaže za Novu opozicija neće da ćuti dok predsednik zloupotrebljava govornicu.

Stefan Jovanović Foto:FoNet/Milica Vučković

„Predsednik je govornicu koristio kao da je na politickoj tribini SNS, i hvalio se ekonomskim rezultatima i kukao nad tim sto nas je doveo u ovakvu situaciju. Naravno da nećemo da ćutimo dok zloupotrebljava govornicu, Skupštinu, ali i državu. Predsednik nije jasno sa te govornice rekao da će odbiti plan kojim se predviđa međunarodna emancipacija takozvanog Kosova, konkretno članstvo Kosova u UN“, rekao je u izjavi za Novu poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović i dodao:

“ Ali, je dobio jasnu poruku, da bi takav čin bio kapitulacija i izdaja. Siguran sam da je njegova nervoza posledica toga da je i sam svestan da to upravo to znaci. Za Narodnu stranku i naše poslanike je tako nešto neprihvatljivo i zbog toga smo i podneli rezoluciju kojom se jasno odbija predlog kojim bi Kosovo postalo clan UN.

Bonus video: Vučić: Slao sam sina u zatvor kod Olivera Ivanovića, da prenese poruku i pozdravi ga

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar