Foto:BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC

Gradski odbor Beograd Narodnog pokreta Srbije odbija poziv Aleksandra Šapića na razgovor o saradnji u Gradu Beogradu, rekao je danas kandidat za odbornika u skupštini grada Beograda na listi koalicije “Srbija protiv nasilja” i potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović.

“O formiranju vlasti u prestonici nema pravo i legitimitet da pregovara onaj ko je organizovao izbornu krađu i ko na tim izborima nije dobio podršku građana”, izjavio je Pavlović.

Narodni pokret Srbije će nastaviti da se bori za pravdu, demokratiju i izbornu volju građana Beograda – sve što je nespojivo sa Aleksandrom Šapićem i Srpskom naprednom strankom, naveo je Pavlović.

On podseća da je aktuelni režim urušio vladavinu prava upravo u Beogradu 2016. godine u Hercegovačkoj ulici, kao i da Aleksandar Šapić nije dostojan funkcije gradonačelnika Beograda jer su njegovu karijeru obeležili nepoštovanje zakona i odsustvo moralnih skrupula.

„Šapićevu karijeru prate brojne afere, od zloupotrebe uticaja za izgradnju objekata na Bežanijskoj kosi, preko nuđenja mita predstavnicima firme Kentkart, do najskorije krađe izbora“, zaključio je Pavlović.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare