Miliš Vučević Foto:TANJUG/ JAROSLAV PAP/

Omladina Narodne stranke upozorila je danas da se nastavlja praksa da firma "Montop", u vlasništvu Marka Bosanca Bosketa, nastavlja da dobija poslove na gradskim tenderima, objavljeno je na portalu 021.

Oni Bosanca označavaju kao bliskog saradnika gradonačelnika Miloša Vučevića, tvrdeći da se poslovi sklapaju upravo na račun tog poznanstva.

Predsednik Omladine Narodne stranke u Novom Sadu Aleksandar Maksimović naveo je na konferenciji za novinare na Trgu slobode da je „Montop“ samo u poslednjih nedelju dana dobio posao izgradnje vrtića na Sajlovu, vredan 275 miliona dinara.

Maksimović je rekao da je „Montop“ dobio i posao uređenja Pozorišnog trga, vredan gotovo 378 miliona dinara, navodeći da je firma Marka Bosanca poslednjih godina dobila poslove čija vrednost prevazilazi milijardu dinara.

Omladina Narodne stranke prošle nedelje je saopštila da je „Montop“ dobio četiri miliona dinara od Gradskog saobraćajnog preduzeća kako bi se brojali putnici na stajalištima, za šta su izneli sumnju da posao uopšte nije ni urađen.

Na današnjoj konferenciji Maksimović je dodao da je „Montop“ i prošle godine obavljao isti posao, za šta je dobio dvostruko više novca.

Omladina je najavila da će i dalje iznositi u javnost, kako tvrde, koruptivne veze gradonačelnika i Bosanca, dopunjujući svoje nastupe transparentima sa motivima iz popularnog stripa „Alan Ford“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare