Staša Stojanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Narodna stranka reagovala je danas na optužbe poslanice Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Staše Stojanović da je "opozicija neprijatelj države i naroda", navodeći da je "mržnja kojom SNS poliva političke protivnike i sve koji ne misle kao njen predsednik Aleksandar Vučić može da rodi samo zlo i nasilje".

„Optužba poslanice SNS-a Staše Stojanović da je opozicija neprijatelj države, naroda i identiteta svedoči o pravoj prirodi naprednjaka koji ne mogu da se odmaknu od najprimitivnijih uvreda i prostačkog rečnika Vojislava Šešelja, kojima ih sada na SNS akademiji podučava Aleksandar Vučić, najboji Šešeljev učenik“, navela je Narodna stranka.

„Koliko god pokušavali da se predstave kao nešto drugo, uvek će ostati samo radikali koji su Srbiju zavili u crno huškanjem na ratove koji su proizveli reke krvi i stotine hiljada izbeglica, a njima doneli stanove, novac i moć“, dodala je Narodna stranka u saopštenju.

Narodna stranka je ocenila da uvrede Staše Stojanović govore i „koliko je groteskna laž kada SNS sebe predstavlja kao predstavnika ‘pristojne Srbije'“.

BONUS VIDEO – Naprednjaci i sporna zvanja: Niz nastavila poslanica Staša Stojanović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar