Foto: Informativna služba Zajedno za Srbiju

Vladimir Mićić, član Srpske napredne stranke i pomoćnik trenutnog vršioca dužnosti funkcije gradonačelnika Šapca, jedan je od najvećih poreskih dužnika u Srbiji. Prema javno dostupnim podacima Mićić duguje Republici Srbiji na osnovu poreza skoro 9 miliona dinara, saopštila je Zajedno za Srbiju.

Kako su naveli, dok se građanima pleni imovina i oduzimaju stanovi zbog mnogo manjih dugovanja koja ne mogu da plate, Mićić ne plaća porez, a Poreska uprava i sudovi ga, po nalogu partijskih šefova, ne gone, već čekaju da dug zastari, kako bi naprednjački funkcioner prošao nekažnjeno, na štetu građana Srbije.

„Mićić je i jedan od onih koji su predvodili grupu batinaša koji su čekićima i letvama tukli građane na mostu u Šapcu. Iako su advokati tužilaštvu podneli sve dokaze o tome da je učestovao u napadu na goloruke građane koji su mirno protestovali i komandovao armijom batinaša i taj slučaj je i dalje bez ikakvog epiloga. Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, Mićić se povezuje i sa iza štampanjem i distribucijom „poternica“ u Šapcu, kojima se poziva na progon jednog maloletnog momka, mlade novinarke i jednog advokata“, tvrde iz ZZS.

googletag.pubads().collapseEmptyDivs(true, true);
googletag.pubads().enableAsyncRendering();
googletag.pubads().setSafeFrameConfig({ allowOverlayExpansion: true });
googletag.enableServices();
});
}

Dodaju da po ko zna koji put zahtevaju od institucja, pre svih policije i tužilaštva, da počnu časno i nezavisno da rade svoj posao.

„Očigledno je da Srpska napredna stranka štiti kriminalce, batinaše i poreske dužnike u svojim redovima. Zato Mićiću, njemu sličnima i celoj SNS grupaciji moramo videti leđa već 3. aprila. Samo tako možemo od Srbije napraviti sigurno i dobro mesto za život i vratiti vladavinu prava“, zaključila je ZZS.

BONUS VIDEO: Nebojša Zelenović iznosi nove zahteve Ekološkog ustanka

if (window.innerWidth < 768){ window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/21876124292/NovaRS/novaRS-dinamicki-inText',[[300, 250], [320, 100]],'div-gpt-ad-1622631114710-1').setTargeting('ad_slot',['2']).setTargeting('nova_rs_category', addManagerParams.categories).setTargeting('nova_rs_id', addManagerParams.post_id).setTargeting('nova_rs_url', addManagerParams.post_url).setTargeting('nova_rs_tags', addManagerParams.tags).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().setCentering(true); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(true, true);

googletag.pubads().enableAsyncRendering();
googletag.pubads().setSafeFrameConfig({ allowOverlayExpansion: true });
googletag.enableServices();
});
}

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)