Aleksandar Lazović Foto: Printscreen/sns kg

Uvredljive poruke političkim neistomišljenicima gotovo svakodnevno stižu od SNS funkcionera, a svojom verzijom političkog oponašanja iskusnih kolega oglasio se i anonimni mladi SNS kadar iz Kragujevca.

On je u intervjuu lokalnom portalu, veličajući snagu svoje stranke izjavio da će svim odborima Narodne stranke u Šumadiji poslati sliku Jeremićevog dede Hamdije Pozderca, dodajući „tek da se zna ko je ko“.

U maniru mladih SNS lidera koji iz skupštinske sale ne biraju reči kojima će napasti svakoga ko ne misli isto, oglasio se i Aleksandar Lazović iz Kragujevca. On je u razgovoru za lokalni portal „U centar“ izjavio da opozicija „nema šta da traži na predstojećim izborima“ i u nameri da svojim „originalnim idejama“ dospe u javni prostor, rekao da će svim odborima Narodne stranke u Šumadiji poslati „uramljenu sliku Jeremićevog dede“.

Ko je Aleksandar Lazović

Ovaj mladi SNS kadar nedavno je u Kragujevcu izabran za predsednika Izbornog štaba SNS-a za predstojeće izbore, a u politiku je ušao kao član stranke Zajedno za Šumadiju nekadašnjeg gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Stevanovića. Kada su naprednjaci došli na vlast u tom gradu, okrenuo je leđa i 2016. prešao u redove SNS. Od nove stranke dobio je rukovodeće mesto u komunalnom preduzeću „Šumadija“, a 2020. godine imenovan je za generalnog direktora Šumadija sajma. Član je i Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Aleksandar Lazović rođen 1988. godine, a u zvaničnoj biografiji piše da je diplomirani ekonomista.

„Evo, svim malobrojnim odborima, Jeremićeve stranke poklonićemo uramljenu sliku Hamdije Pozderca. Pa ako su Šumadinci rešeni za njega da glasaju i veruju lažima njegove propagandne mašinerije, nemamo ništa protiv. Tek toliko da se zna, ko je ko“, izjavio je mladi Lazović.

On je uz to rekao i da je slanje uramljene fotografije njegova lična ideja, te da će videti da li će biti usvojena za zvaničnu kampanju.

U Gradskom odboru Narodne stranke u Kragujevcu, izjavili su na naš portal da ih ne iznenađuje ovakav SNS rečnik. Predsednik odbora dr Predrag Delić, poručio je i da će rado primiti poklon od mladog SNS lidera.

„Ovim potezom šalju vrlo lošu poruku, što ne odskače od njihovog načina razmišljanja, a to su podele na kojima SNS konstantno insistira i neprekidno deli građane na ove i one. Kragujevac je grad koji karakteriše izrazita multikulturalnost i koji ne bi bio ovo što je danas, da ga nisu naseljavali ljudi iz raznih krajeva, različitih vera i navika. Zato mogu da poručim da će im se ovakva poruka vratiti kao bumerang već 3. aprila, a nadam se i ranije“, rekao je dr Delić.

BONUS VIDEO: Kragujevac protest

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare