Foto:Nova.rs

Nakon što se grupa nepoznatih muškaraca pojavila na biračkom mestu u selu Roanda u opštini Svilajnac, zahtevajući da navodno vide birački spisak, dogodio se još jedan incident u selu Gložane, javlja N1.

Olivera Stanojević, predsednica Opštinske izborne komisije u Svilajncu, rekla je za N1 da se grupa sastavljena od šestorice muškaraca pojavila ispred biračkog mesta Gložane i da je došlo do verbalnog incidenta sa predstavnicima izborne komisije.

„Bili su obučeni u crno sa crnim zaštitnim maskama na licu. I to je samo po sebi delovalo nekako zastrašujuće. Kada im je predsednik izborne komisije u selu Gložane rekao da se udalje, oni su mu zapretili, rekavši da on nema pravo da ih ukloni. Stvorila se velika gužva i glasačima koji su dolazili nije bilo prijatno. Slučaj je takođe prijavljen policiji“, rekla je Stanojević.

Prema njenim rečima, niko od njih se nije predstavio, niti su bilo šta rekli, što bi moglo da pomogne da se utvrdi njihov identitet. Stanojević kaže da su grupe primećene i na još izbornih mesta u opštini Svilajnac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare