Ratko Dmitrović Foto:BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiji saopštilo je da je ustanovljeno da su na jednom točku službenog automobila "škoda superb", u kojem se vozio ministar Ratko Dmitrović, bili odvrnuti svi šrafovi, što je prema proceni, moglo da se desi jedino uz ljudsko delovanje.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, vozač Vlade Srbije i ministar Dmitrović, tokom povratka iz službene posete Nišu u ponedeljak, 22. februara, pre uključenja na auto-put za Beograd, čuli su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila.

Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru, dok su na desnom točku šrafovi bili olabavljeni.

Po elementarnoj tehničkoj proceni, ovako nešto ne može da se dogodi samo od sebe, saopšteno je uz naglašavanje da je do toga jedino moglo da se dođe uz delovanje ljudskog faktora.

Ministar Dmitrović je na vreme prekinuo vožnju koja je mogla da se okončana tragično, navodi se u saopštenju i dodaje da Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na rasvetljavanju tog slučaja.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar