Tomislav Momirović Foto:BETAPHOTO/MINISTARSTVO GRADJEVINARSTVA, SAOBRACAJA I INFRASTRUKTURE

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je njegov odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić obeležen velikim poverenjem i poštovanjem, kao i da je potpuno posvećen svojim zaduženjima.

„Predsednik je potpuno u pravu da smo spustili tempo, to je činjenica i ne sme da se ponavlja“, rekao je Momirović za TV Prva, povodom navoda u medijima da Vućić ima primedbe na rad pojedinih ministara, pri čemu pominju i njega.

„Mi smo na kraju prošle godine imali neverovatne rezultate i dinamiku. Od kad sam došao na čelo ovog ministarstva imao sam realizaciju budžeta 61 odsto 1. novembra, a 31. decembra 99 odsto“, rekao je Momirović.

„Novu godinu sam dočekao tako što sam radio do 9 sati uveče i ustao u 3 ujutru da bih išao na otvaranje gasovoda. Na svoju slavu sam došao u deset sati, na rodjendan svoje dece kad su zaspala“, naveo je. Kako je rekao, „posle tih fenomenalnih rezultata koji su doveli do toga da smo mi sa najvećim ekonomskim rezultatom u Evropi, mi smo malo spustili tempo, to su činjenice i to ne sme da se ponavlja“.

„Tu dinamiku u tom trenutku nije bilo moguće lako održati ali moramo opet da podignemo mašinu, da se vratimo na ono kako smo radili u novembru i decembru“, istakao je Momirović, govoreći o tome šta će reći na današnjoj sednici Vlade, povodom 100 dana rada, kojoj će prisustvovati Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare