Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Osnivač i predsednik pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević otkrio je za portal Nova.rs kako je izgledao njegov susret sa glavnim i odgovornim urednikom TV Hepi Milomirom Marićem u jednom beogradskom kafiću, ovekovečen fotografijom koja je u javnosti izazvala lavinu komentara.

Fotografija Đorđevića i Marića porcurila je samo par dana pošto je na jutarnjem pogramu na televiziji Hepi komentarisano obeležavanje Badnjeg dana u Zagrebu u organizaciji Srpskog nacionalnog vijeća, a posebno upečatljiv momenat bio je kad je Milomir Marić (ne)namerno pomešao Mlađana Đorđevića sa hrvatskim poslanikom Ivan Ćelićem.

Đorđević navodi da je „danas bio u prilici da obavi prvi razgovor sa Milomirom Marićem, čovekom koji po nalogu svog šefa Vučića godinama sprovodi najperfidniji oblik političke propagande i blaćenja svih političkih protivnika ove nakaradne vlasti“.

„Razgovor je vođen posle moje najave da sam kao primarijus doktor psihijatrije i stručnjak za borbu protiv Vučića i zavisnosti od Srpske narko stranke spreman da pomognem svakom od njih koji mi se obrati. Mariću sam se prvo zahvalio što me redovno spominje u svojim emisijama, jer je to jedina prilika da se nešto na nacionalnoj frekvenciji čuje o meni, a posebno sam mu zahvalio što je pre neki dan u jutarnjem programu omogućuo gostima Nebojši Кrstiću i Dejanu Anđusu da uživo narodu Srbije kažu ono što ja godinama govorim o Aleksandru Vučiću, a to je da je on bitanga iz Čipuljića, da je izdao Srbe na Кosmetu, da je opljačkao i mafijom zarobio državu i, naravno, da je notorni lažov“, navodi Đorđević.

Osnivač i predsednik pokreta „Oslobođenje“ kaže i da je Marić to saslušao i onda ga upitao „šta je on to radio za Badnji dan sa Ivicom Dačićem u Zagrebu i otkud on tamo“.

Foto: Privatna arhiva

„Rekoh mu da to nisam bio ja, ali on je ostao ubeđen da jesam, što je jedan od simptoma teškog oboljenja dodvoravanja i zavisnosti od Vučića kao i straha od trenutka kada će ih Ivica izdati. Ovo je prvi u seriji razgovora jer je stepen Marićeve vezanosti za vlast takav da zahteva više tretmana u dužem vremenskom periodu. Marić pokazuje znake ozbiljne zabrinutosti za opstanak ove vlasti i spremnost da u datom trenutku kao i uvek bude na pravoj strani, što je dobar znak za početak ozdravljenja. Očekujem poziv da u ponedeljak zajedno sa Vučićem budem gost u studiju kod Marića pa da tamo u direktnim prenosu razrešimo sve dileme i pitanja ko je ko i šta je ko“, zaključio je Đorđević.

Inače, susret Đorševića i Marića izazvao je burne reakcije u prorežimskim medijima, koji tvrde da je zbog svega dovedeno u pitanje najavljeno gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u ponedeljak u emisiji Milomira Marića.

***

BONUS VIDEO: Vučićev odlazak sa čela SNS- lažno obećanje ili stvarnost?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar