Miroslav Ivanović novi predsednik opštine Palilula

Politika 26. jul. 202120:30
Podeli:
Aleksandar Jovičić, hapšenje, privodjenje, opština Palilula
Aleksandar Jovičić Foto: Nova.rs

Novi predsednik Opštine Palilula od danas je Miroslav Ivanović, odbornik sa liste "Aleksandar Vučić – za našu decu", odlučeno je na sednici Skupštine opštine, a nakon što je Aleksandar Jovičić podneo ostavku krajem juna na tu funkciju jer je uhapšen.

Miroslav Ivanović je izrazio uverenje da će novo rukovodstvo Opštine opravdati očekivanja koja su pred njega postavljena.

„Vrata Opštine biće uvek otvorena kako bismo u svakom momentu bili na usluzi građanima Palilule i pomogli da oni žive bolje, a to je naš prioritet“, rekao je Ivanović, a saopšteno je iz Opštine.

Za zamenika predsednika Opštine Palilula ponovo je izabran dr Darko Paunović.

Odbornici Skupštine opštine izabrali su takođe članove Veća opštine: Dražena Barjaktarovića, Elenu Bilić, Milana Jovanovića, Sofiju Marković, Sašu Mehmedovića, Bojanu Mijušković, Miljana Milinkovića, Dejana Cvetkovića i Igora Šišića.

Inače, donedavni predsednik Opštine Palilula Aleksandar Jovičić uhapšen je 3. juna sa još sedmoro saradnika i građevinskih inspektora zbog sumnje da su omogućavali nelegalnu gradnju na teritoriji te opštine.

Jovičić je 28. juna podneo ostavku na funkciju predsednika Opštine, koju je dva dana kasnije konstatovala i Skupština opštine.

Viši sud u Beogradu produžio je 2. jula Jovičiću pritvor za još 30 dana.

BONUS VIDEO: Hapšenje Veljka Belivuka na Stadionu Partizana

Komentari

Vaš komentar