Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je večeras da je uveren da će Jasmina Vasović, uzimajući u obzir njenu biografiju, savesno i odlučno obavljati funkciju predsednika Vrhovnog kasacionog suda na koju je izabrana.

U raspravi o izboru predsednika Vrhovnog kasacionog suda Mirković je Vasovićevoj poželeo uspeha, ali i hrabrosti.

“Biće izložena različitim pritscima i to ne samo kriminalaca kojima je to manir, već i jednog dela opozicije koji je uveliko u kampanji protiv nje”, naveo je Mirković.

Koliko su spremni daleko da idu u tome pokazuje i presedan koji, kako kaže, nije viđen u svetu, a to je da jedan političar koji je „pribijen“ dokazima o njegovom bogatstvu od 68 miliona evra krivično goni drzavnu instituciju samo zato što radi svoj posao.

“Dragan Ðilas je proširio krivičnu prijavu protiv Vučića, Malog, Vladanke Malović i njome obuhvatio direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Zeljka Radovanovića, što je nečuveno”, rekao je Mirković.

On je ocenio da to pokazuje Ðilasovu nemoć, ali i otvorenu pretnju svakom ko se usudi da u skladu sa zakonom preispita njegovo enormno bogatstvo.

“Pred zakonom su svi jednaki i to je razlika između politike Aleksandra Vučića, SNS i propalog režima DS-a Ðilasa,Jeremića,Tadića”, zaključio je Mirković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar