Foto: N1

Šef odborničke grupe SNS u Beogradu Aleksandar Mirković odgovorio je danas Nikoli Jovanoviću iz Saveza za Srbiju, koji je rekao da o merama treba da odlučuju stručnjaci, a ne jedan čovek i politički vrh. Mirković je izjavio da je Jovanović zlonameran, ukoliko "ne vidi da upravo borbu više od mesec dana vode stručnjaci", saopštio je Gradski odbor SNS.

Mirković je ocenio da se cela priča „pretvorila u politikanstvo“ Jovanovića i da je neveraavtno da neko ko prati dešavanja, ne vidi da borbu vode stručnjaci koje, kako kaže, Savez za Srbiju napada.

„Kada sve ovo prođe, izjave i laži koje su iznosili Đilas, Jeremić, Obradović, Bastać, Tepić, Jovanović i ostali iz Đilasovog saveza, ostaće upamćene u istoriji kao poslednji trzaj propalih političara da lažima, i na po život za građane osetljivoj temi, izvuku sebi korist“, naveo je Mirković.

Mirković je poručio da će Aleksandar Vučić i Vlada Srbije će kao i do sada bez politike, slušati struku i činiti da se korona virus što pre pobedi, jer ovo nije bitka za glasove već bitka za život Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram