Miloš Jovanović, Skupština Srbije Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (Nova DSS) Miloš Jovanović izjavio je da atmosferu nasilja u srpskom društvu kreira vlast i dodao da najavljeni miting vladajućih stranaka 26. maja predstavlja ponašanje adolescenata, a ne zrelih ljudi.

Jovanović je za KTV Zrenjanin istakao da razume ljude koji su izašli na proteste u protekle dve nedelje, dodajući da su građani sa pravom besni zbog celokupnog stanja u društvu i da ne izlaze na proteste da bi dali podršku bilo kome iz opozicije.

Ono što je uradila Ana Brnabić sa onim fotošopom, nikada mi ne bi palo na pamet da se kezim u ovoj situaciji. To pokazuje da su ozbiljno izgubili kontakt sa realnošću, ocenio je Jovanović, navodi se u soapštenju Novog DSS.

Jovanović smatra i da je današnja sednica Skupštine Srbije preuranjena zbog svega što se desilo početkom maja, tragedija u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i u selima oko Mladenovca i Smedereva.

Nadam se da grešim, ali mislim da neće biti dostojanstvena i da će brzo da odleti u neke politikantske vode i da to ne služi nama na čast kao narodu. To nije poštovanje prema žrtvama, prema roditeljima, ocenio je Jovanović.

BONUS VIDEO Pritisci na radnike JP zbog kontramitinga SNS ujedinili opoziciju u Kragujevcu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar