Milorad Grčić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Za novog predsednika Gradske opštine Obrenovac imenovan je Milorad Grčić, a za zamenika predsednika Miloš Stanojević, navodi se na sajtu ove institucije.

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Obrenovac verifikovani su mandati odbornicima, koji su izabrani na proteklim izborima održanim 2. juna tekuće godine, navodi se.

Za predsednika Skupštine opštine Obrenovac imenovan je Đorđe Janjić, saoštila je institucija, dok je za zamenika predsednika Skupštine opštine Obrenovac imenovana Jelica Grčić Dedaić.

Takođe, na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Obrenovac, imenovano je 9 članova Veća opštine Obrenovac. Nosioci funcije članova opštinskog Veća su Milorad Janković, Predrag Jovanović, Vladan Popović, Ivana Crnogorčić, Ivan Stojić, Radovan Manojlović, Dragan Blažić, Dragan Mladenović, Darko Jovanović, navodi se.

Na ovoj sednici izabrani su novi sekretar Skupštine opštine Obrenovac i zamenik sekretara Skupštine opštine Obrenovac.

Grčić je i bio na poziciji v.d. direktora preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ (EPS). Njega je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije kritikovao, poručivši mu da do tada Nove godine (2021. na 2022. godinu) stabilizuje sistem, a onda „nešto drugo da radi“.

Grčić je takođe bio na poziciji savetnika Gradski menadžer Beograda Miroslava Čučkovića.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare