Milorad Grčić Foto: Milos Tesic/ATAImages

Predsednica odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Obrenovcu Slavica Jevtić rekla je da je na sednici Skupštine opštine Obrenovac "preletač" Đorđe Janjić predložio Milorada Grčića za predsednika opštine.

„Time je Aleksandar Vučić nagradio Milorada Grčića za uništenje Kolubare, kolaps EPS-a i štetu koja se meri milijardama evra i dodeliće mu funkciju predsednika opštine Obrenovac“, izjavila je Slavica Jevtić, predsednica odbora Stranke slobode i pravde u Obrenovcu.

Ona je poručila da umesto da krivično i materijalno odgovara za najveću štetu u istoriji srpske privrede, Milorad Grčić će upravljati najvećim budžetom od svih beogradskih opština i obavljati još jednu odgovornu funkciju, na kojoj može ugroziti živote mnogih ljudi.

„Očigledno je da Milorad Grčić, slika i prilika korupcije i propasti EPS-a, „mnogo zna“ o svojim partijskim.nalogodavcima i saučesnicima, koji novim funkcijama nastavljaju da kupuju njegovu lojalnost. Ovog puta se kupovina proširila i na lažnog opozicionara“, Đorđa Janjića iz UG „Za naš Obrenovac“, za koga je Stranka slobode i pravde upozoravala da vara Obrenovčane, što se i obistinilo njegovim izborom za predsednika Skupštine opštine glasovima SNS“, objasnuila je Jevtić i dodala:

„Samo kada se ispune izborni uslovi i uklone fantomski glasači, ovakvi korumpirani partijski poslušnici bez škole i znanja, će odgovarati pred institucijama, a opštine će voditi kompetentni ljudi koji znaju svoj posao“ zaključila je Jevtić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare