Srdjan Milivojevic
Srđan Milivojević Foto:FoNet/Milica Vučković

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević saopštio je da su se aktivisti Srpske napredne stranke danas po zadatku obrušili na Demokratsku stranku i njenog predsednika Zorana Lutovca jer, kako je naveo, "upravo Demokratska stranka već godinama iznosi konkretne dokaze o sprezi vrha ovog mafijaškog režima i organizovanog kriminala".

„Svi posilni Aleksandra Vučića, uspešno dresirani u Akademiji prostote i beščašća, danas su pokušali da svojim vulgarnim argumentima nagomilane bahatosti i primitivizma nasrnu na Zorana Lutovca koji je u moru blata i kala u koju je voljom napredne mafijaške organizacije pretvorena politička scena Srbije, ostao svetli primer lepog vaspitanja i akademske čestitosti“, rekao je Milivojević.

Dodao je da se „prostotom i vulgarnošću niti može opstati na uzdrmanom tronu, niti se mogu uplašiti članovi Demokratske stranke“.

Milivojević je ocenio da je „dobro da su spale fantomke sa lica napredne mafijaške organizacije kako bi gradjani Srbije videli kome je poverena briga o državi i budućnosti naše dece“ i dodao da je Demokratska stranka rešena da sa građanima Srbije pobedi naprednu mafiju koja je uzurpirala državu.

Poslanici i članovi SNS reagovali su danas na izjavu predsednika DS Zorana Lutovca koji je rekao da je voditelj Marko Vidojković ostao „nedorečen“, a reakcije iz SNS su da se on tom izjavom „pridružio“ vređanju majke predsednika Aleksandra Vučića koje plasira Dragan Đilas.

Bonus video: Dragan Đilas objašnjava žašto su propali pregovori

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar