Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Upitan da prokomentariše snimak postrojavanja radnika kojima se daju instrukcije za aplauz kad dođe predsednik Aleksandar Vučić, Milivojević kaže da to nije izdvojeni incident i da je u pitanju "neverovatna bahatost predsednikovog propagandnog tima".

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je navodno nastao pre posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara Kliničkom centru Srbije u utorak, a na kojem navodno radnici uvežbavaju pozdrav zvaničnicima.

Predsednik Vučić je, na pitanje novinara, tvrdio da ne zna šta su radnici radili pre njegovog obilaska radova, navodeći da mu nisu potrebni aplauzi.

„Oni se ponašaju kao da su svi građani u Srbiji zapravo lakomni, maoloumni… Može nam se, može da prođe šta god hoće. Mene čudi da gospodin Vučić, kao talentovan političar, dozvoljava tako nešto. Njegov rejting je i dalje toliko visok, da mu to ne treba. Ili je on pogubio kriterijume ili je postao zarobljenihksvoje propagande. Mene su njegovi najbliži saradniici napali kada sam prošle godine, pred početak kampanje, napisao ono što su svi znali koji se bave propagandom – da je 1936. glavna poruka na izborima nacional-socijalista bila slogan koji je neko iz štaba SNS pokrao i otišao dalje – stavio kao naziv za izbornu listu (za našu decu)“, podseća Milivojević.

On se osvrnuo i na međustranački dijalog i ocenio da su oba koloseka „bez problema progutala da će svi nivoi izbora biti održani u jednom danu“.

Dodaje da kad su dogovarani ti dijalozi, govorilo se da su svi za to da izbori budu razdvojeni. Milivojević zaključuje – ako pristanu na to, bolje im je da ne izlaze na izbore.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram nbsp;

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare