Milivojević (DS): Hrkalović samo potvrdila ono što tvrdimo već 10 godina

Politika 19. jun. 202210:46
Podeli:
Srđan Milivojević Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je danas da su navodi bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović "samo potvrda onoga što DS tvrdi već 10 godina".

Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, u intervjuu za dnevni list Objektiv optužila je bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, koji je aktuelni ministar odbrane, da je štitio grupu Veljka Belivuka i prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Mafija je preuzela našu državu, napravivši čvrstu spregu između organizovanog kriminala i vrha režima Aleksandra Vučića. I laicima je sada jasno da Dijana Hrkalović ne treba da bude tužilac u postupku protiv Nebojše Stefanovića, ni advokat u postupku za slučaj Jovanjica, već svedok saradnik u postupku protiv Aleksandra Vučića“, naveo je Milivojević u saopštenju.

Prema njegovim rečima, uprkos "šokantnom svedočenju" Dijane Hrkalović za Objektiv, ministar odbrane Nebojša Stefanović je i dalje sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

"Prava pozadina ove mafijaške sage videće se tek po padu ovog kriminalnog režima, a do tada je ovaj serijal o preuzimanju naše države od strane mafije, samo skretanje pažnje sa katastrofalne ekonomske, institucionalne i političke krize iza koje stoji Aleksandar Vučić", ocenio je Milivojević.

BONUS VIDEO Vladimir Đukanović o ukidanju kućnog pritvora Dijani Hrkalović

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar