Milićević: SSP da kaže istinu, umesto što napada Dačića

Politika 23. mar. 202109:16
Podeli:
Đorđe Milićević Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Predsednik poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević izjavio je danas da predstavnici Stranke slobode i pravde umesto što napadima na predsednika Skupstine Ivicu Dačića pokazuju frustraciju, treba da izađu pred građane i saopšte istinu.

„Naš narod kaže „kljuca pile u gvozdene vile, s tim što ovde pile postaje sve slabije. To što imate strah od istine i nervozu, nije naš problem“, rekao je Milićević u pisanoj izjavi.

On je naveo i da ih nisu uplašili.

„Nismo se gospodo vas plašili ni 2000. godine kada ste rušili sve pred sobom ne bi li na ulici osvojili vlast. Lakše vam je i danas da napadate, po onoj staroj ‘napad je najbolja odbrana'“, ukazao je Milićević.

On je upitao i da li je moguće da još uvek veruju da će im bilo ko i bilo šta verovati posle svih političkih debakla koje su doživeli.

„Kako to da niste mogli čitavih devet godina da ubedite građane da vi možete Srbiju da vodite u budućnost, da imate program. Odgovor je jasan – nije vama do građana, niti do Srbije, vama je do vas samih“, naveo je Milićević.

Potredsednik SSP Borko Stefanović juče je u saopštenju kritkovao Dačića tvrdeći da ponavljanjem Vučićevih reči o dokumentima koje su objavile „Novosti“, „kupuje sebi lagodan život“, i mogućnost da ne govori o ranijim aferama. Zamera mu i zbog govora mržnje u Skupštini, kao i zbog toga, što kako tvrdi, hoće da obesmisli međustranački dijalog.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar