Foto:: Press služba SPS

Ivica Dačić nastavlja turneju na televizijama sa nacionalnim frekvencijama gde ne peva već recituje naučen tekst i pokušava da dokaže da je falsifikat koji je najavio Vučić, a prvi objavio istraživački tim "Večernjih novosti" verodostojan dokument. U toj recitaciji nema mesta za istinu, nema dela u kome su iz "Dojče banke" rekli da ne posluju na Mauricijusu, već više od dve godine, pa da Dragan Đilas ne može da ima račun u banci koja ne postoji, piše u saopštenju Stranke slobode i pravde.

„I tako Dačić recitujući Vučićeve tekstove kupuje sebi lagodan život i mogućnost da pred nadležnim ne peva o aferama „Kofer“, „Galenika“, „Srbijašume“ i „Dunav osiguranje“, kao i o Miši Banani i razgovorima sa njim, Branku Lazareviću i curenju podataka vezanim za istragu protiv Šarićevog klana, Branku Ružiću i njegovim vezama sa državnim kriminalnim klanom, Bajatovićevom bahaćenju… Ali, tome će brzo doći kraj i Dačić će umesto po televizijama uskoro biti gost samo u sudnicama gde će pred nadležnim organima morati da objasni odakle mu pare za Dedinjsku vilu u kojoj se bahati“, piše u saopštenju SSP i dodaje:

„Do tada Dačić bi, da želi da sačuva makar deo nekada velikog SPS-a, mogao na primer da zaustavi govor mržnje u Skupštini umesto što svog drugara Tasovca opominje da skine kapu. Mogao bi da hoće, ali neće jer je nakon što je uspeo da prekine pristupne pregovore Srbije sa EU dobio zadatak da sahrani parlamentarizam i obesmisli međustranački dijalog pod pokroviteljstvom EU. Na njegovu žalost i na žalost njegovog šefa Vučića taj dijalog će se desiti i građani će moći da biraju bez ucena i na bazi istinitih informacija, a ne naručenih pitanja sa novinarkama RTS. Taj dan će biti tužan za Dačića, ali radostan za narod kome je dosta Dačičevih koncerta bez reda i smisla“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar