Đorđe Milićević Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Predsednik poslaničke grupe Socijalističke partije (SPS) u Skupštini Srbije Đorđe Milićević poručio je danas lideru Stranke slobode i pravde (SSP) Draganu Đilasu kako je svoje tvrdnje o računima mogao da dokaže "odlaskom na poligraf i odgovorom na konkretna pitanja".

„Čemu nervoza, pretnje i tužbe ako je gospodin Đilas siguran da je u pravu? Neko ko se zalaže za nezavisno pravosuđe, vladavinu prava i slobodu medija tako se ne ponaša“, naveo je Milićević u pisanoj izjavi.

On je ocenio kako Đilas „izgleda još uvek nije shvatio da politikanstvo i teatralan nastup zasnovan na tezi napad je najbolja odbrana ne prolazi“, ocenivši da su građani „to odavno prepoznali“ ida „to ne donosi jeftine političke poene“.

„Svoju ‘sigurnost’ je mogao jednostavno da dokaže odlaskom na poligraf i odgovorom na konkretna pitanja. Suštinsko pitanje je zašto je od toga pobegao? Vreme gospodara medijske scene Srbije je odavno prošlo. Srbija je danas uređena pravna država u kojoj funkcionišu institucije sistema, koje će dati konačan odgovor“, poručio je Đilasu predsednik poslaničke grupe socijalista u Skupštini Srbije Đorđe Milićević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare