Foto: Nova.rs

Član predsedništva SNS Nikola Selaković saopštio je da će kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Skupštine biti Vladimir Orlić. Milica Đurđević Stamenkovski iz Srpske stranke Zavetnici, oglasila se za naš portal, i iznela svoje mišljenje na predlog Srpska napredne stranke da Vladimir Orlić bude predsednik Skupštine.

„Skupštinski saziv je politički test za SNS, koji treba da posluša i uvaži stručnost, ali i prihvati različitosti. Nadam se da će biti parlamentarni, i obraćati se svima kulturno bez omalovađavanja. Bez obzira ko će se nalaziti na mestu predsednika, on će svakako slediti uputstva sa vrha. Nadam se da će se uvideti da politička atmosfera ne treba da bude usijana. Takođe, nadam se da će se Orlić ponašati i raditi sve u skladu sa zakonom“, rekla je Đurđević Stamenkovski.

Podsetimo, Vladimir Orlić, u svakom svom javnom obraćanju, prekidao je sagovornike, vikao na debatama, vređao članove opozicije, prekidao voditelje i autore emisija, i ponašao se krajnje neprofesionalno. Takva osoba će voditi Skupštinu.

Bonus video: Orlić u TV debatama

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare