Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Član predsedništva SNS Nikola Selaković saopštio je da će kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Skupštine biti Vladimir Orlić. Radomir Lazović iz "Ne davimo Beograd", nakon predloga da Vladimir Orlić bude predsednik Skupštine, oglasio se za Nova.rs i dao svoje kratko i jasno mišljenje.

„Neko ko je dokazano radio na ubijanju dijaloga, sada će da vodi Skupštinu. Presedavajući mora biti neko ko će biti u stanju da omoguči da se čuje priča svakoga od nas. Njegovo ponašanje dokazuje suprotno, što smo mnpgo puta imali priliku da vidimo. Nije dozvoljavao ljudima da govore“, rekao je Lazović.

Podsetimo, Vladimir Orlić, u svakom svom javnom obraćanju, prekidao je sagovornike, vikao na debatama, vređao članove opozicije, prekidao voditelje i autore emisija, i ponašao se krajnje neprofesionalno. Takva osoba će voditi Skupštinu.

Prisetimo se kada je držao monolog u predstavništu SNS-a na Novom Beogradu, kada je postavljao pitanja na konferenciji u praznoj sali i ujedno vikao sam sa sobom. Nakon što je snimak objavljen u medijima, Orlić se ponašao kao da je sala bila puna ljudi, ali snimak dokazuje suprotno. Gostovanje na RTS-u takođe je upamćeno po uvredama, klevetama, vikanju i neprimerenom ponašanju za jednog funkcionera.

Orlić je trenutno na funkciji potpredsednika GO SNS, čiji je član od osnivanja 2008. godine.

Bonus video: Orlić – konferencija u praznoj sali

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare