Foto: Ivan Dinić/Nova S, TANJUG/ RADE PRELIC/

Pravnik i aktivista za ljudska prava Milan Antonijević i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić danas će govoriti na temu promene Ustava Republike Srbije.

Naime, grupa za analizu i kreiranje javnih politika, u saradnji sa Fondacijom Konrad Adenauer i Centrom za javnu upravu, lokalnu samoupravu i javne politike Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, organizuje danas, devetu godinu po redu, seminar „Dani javnih politika.“

PROČITAJTE JOŠ

U okviru panel diskusije „Promena Ustava Republike Srbije“ govornici će biti pravnik i aktivista za ljudska prava Milan Antonijević, ali i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

Panel „Promena Ustava Republike Srbije“ počinje danas u 13.30 časova u prostorijama Fondacije Konrad Adenauer.

Pitanja na koja će učesnici panela pokušati da odgovore jesu – Da li nam je potrebna promena Ustava? Šta novi Ustav donosi? Kada će biti održan referendum? Da li se poštuju procedure i dobra praksa kada je izmena Ustava u pitanju? Koji su mogući efekti promene Ustava?

Moderatorka panela je Milica Pujiković.

Dani javnih politika jesu seminar posvećen javnim politikama koji se tradicionalno održava na Fakultetu političkih nauka.

BONUS VIDEO: Antonijević Ne verujem da će Zakon o istopolnom partnerstvu pre izbora

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar