Đorđe Miketić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Predsednik beogradskog odbora stranke Zajedno Đorđe Miketić naveo je na svom nalogu na društvenoj mreži "Iks" da se iz Brisela spremaju sankcije za pojedine domaće tajkune, te da je kompanija "Air Pink", u vlasništu Željka Mitrovića, pred gubitkom dozvole.

„Po mojim info iz Brisela, spremaju se tihe sankcije za tajkune, prvo za Željka Mitrovića, naravno. Njegov AIR PINK je pred gubitkom dozvole, avione će mu prizemniti, a ima ih, nakupilo se. Pre 6 meseci je najavio širenje posla na komercijalne letove, al’ sad ozbiljna frka kreće“, napisao je Miketić na svom nalogu.

Pročitajte još:

Podsećanja radi, Željko Mitrović vlasnik je televizije sa nacionalnom frekvencijom „Pink“ na kojoj se već duži niz godina emituju skandalozni rijaliti programi u kojima se promoviše nasilje.

Pored „Pinka“, Mitrović je vlasnik još niza kompanija, među kojima je i avio kompanija koja se bavi čarter letovima džet aviona u biznis klasi.

U svom posedu ima 17 aviona. Kao glavna baza ove kompanije, na zvaničnom sajtu, navodi se Međunarodni aerodrom „Nikola Tesla“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare