Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Članica Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da "ne zna da postoje trke za premijera" i ponovila da se na sednici Predsedništva SNS još nije razgovaralo o članovima nove vlade Srbije koja će "biti izabrana u dogovorenom roku".

„Na predlog predsednika Republike i SNS-a Aleksandra Vučića razgovaraćemo, i organi stranke će doneti odluku. Ja stvarno ne znam ni ko će biti predsednik Vlade ni ministri, a verujem da svi mi, uključujući i građane, imamo svoje favorite i razmišljamo ko bi to mogao biti“, rekla je Mihajlović tokom posete Pranjanima, kod Gornjeg Mlanovca.

PROČITAJTE JOŠ...

Mihajlović koja je ministarka i potpredsednica odlazeće Vlade Srbije, smatra da su „rezultati i sposobnosti to što opredeljuje ljude da vode Srbiju i da budu ponosni što su deo Vlade Srbije“, a ne da se „trči pred sam kraj formiranja“ vlade, saopštila je njena pres služba.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ona je istakla da se „pred novom Vladom Srbije nalaze veliki izazovi“, te ta vlada „mora biti još ozbiljnija, efikasnija, stručnija i obrazovanija“.Pored zdravstvene krize koja pogađa ceo svet, tu je i „ekonomska koja ne može da nas zaobiđe, ali i ogromni spoljnopolitički pritisci koje naša zemlja trpi“.

„Zato nova vlada mora da bude jaka, kako bi zajedno s predsednikom Republike mogla da vodi zemlju u narednim godinama koje neće biti lake“, rekla je Mihajlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar