Zorana Mihajlovic
Zorana Mihajlović Foto:TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIC

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da je ekološki protest u Beogradu "iskorišćen za predizborni skup pojedinih političara koji se bore za svoje pozicije".

„Pojedinci su se juče kroz priču o ekologiji kandidovali za gradsku ili republički Skupštinu i to treba reći ljudima koji su juče došli jer zaista brinu o životnoj sredini, oni su zloupotrebljeni“, rekla je Mihajlović Ona je u pisanoj izjavi istakla da se ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta bori za odredjenu poziciju i a lider Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović želi da sačuva svoju političku karijeru.

Istakla je da „niko ne može da preti zatvaranjem mostova i autoputeva“ i dodala da je laž da će u „Mačvi, Loznici i Jadru sve propasti, ako tamo budu otvoreni rudnik i fabrike baterija i električnih vozila.

PROČITAJTE JOŠ:

„Oni koji su protiv litijuma, neka onda bace svoje mobilne telefone, lap-topove, jer sve je to litijum. Oni koji su protiv razvoja, protiv fabrika električnih vozila, samo pokazuju da su licemeri“, rekla je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare