Foto: Arhiva

“Mislim da se uvek treba pozivati na institucije, jer ti tragovi negde ostaju. Sigurna sam da će uskoro doći vreme kad će tužioci zaista da tuže i sudije da sude, odnosno da se bave svojim poslom. Zato je potrebno da imate sve iskorišćene instrumente po zakonskom osnovu”, rekla je za Nova.rs potpredsednica Stranke slobode i prave Marinika Tepić.

Ona je navela da Srbija nema loše zakonska rešanja i propise, ali da postoji ozbiljan problem sa njihovom zloupotrebom i neprimenjivanjem.

Komentarišući snimak na kojem pokušava da razgovara sa Republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac i komentare dela javnosti da nije pokazala poštovanje prema instituciji koju Dolovac predstavlja, Tepić je rekla da nije tragala za njom i da je to bio jedini način da joj skrene pažnju na aferu Telekom.

Pročitajte još...

“I dalje mislim da je to bio način. Ja nisam bila u potrazi za gospođom Dolovac, već je ona došla u kafić gde sam boravila. To je lokal koji se nalazi odmah do mog stana. Tog jutra se je ona tu došla da popije kafu, a ja kad sam je uočila odmah sam shvatila da je to jedina prilika da joj uručim sporni ugovor između Telekoma i Igora Žeželja, privatnika koji novcem građana kupio Kurir i novi uticaj na medije. Kad podvučemo crtu, što se tiče same lokacije, mogu slobodno da kažem da je ona došla u, uslovno rečeno, moj lokal, a ne da sam ja nju proganjala i presretala”, istakla je Tepić.

Pogledajte kompletan intervjuu sa potpredsednicom Stranke slobode i pravde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare