Marinika Tepić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je fotografiju za koju tvrdi da je nastala na licu mesta, nakon akcidenta koji se dogodio u blizini Pirota kad je cisterna sa amonijakom izletela iz šina.

Cela Srbija, a posebno građani Pirota u strahu su nakon akcidenta koji se dogodio u nedelju uveče kada je cisterna iskliznuli iz šina, nakon čega je krenuo da curi amonijak.

Ona je portalu Nova.rs dostavila fotografiju s lica mesta, koju je juče pokazala i tokom zasedanja Skupštine Srbije, kad je rekla da je i 24 sata, nakon akcidenta, situacija i dalje bila rizična.

Foto:Marinika Tepić

Podsetimo, tokom zasedanja Skupštine Srbije, Tepić je kritikovala to što su poslanici vladajuće koalicije danas celo zasedanje pokušavali da „zatrpaju“ temu akcidenta u Pirotu.

„Pokušava da se zatrpa ova tema i značaj ovog događaja. Dobili smo komentare od poslanika SNS da sačekamo na miru da ekipe obave svoj posao i da se građani umire. Nažalost, ja sam potpuno zgrožena da ekipe na terenu i dalje ne rade ono što treba. Prvo treba da obavestite Gorana Vesića da nije njegova nadležnost da se bavi železnicom u vanrednim okolnostima, već u redovnim, a u vanrednim je to nadležnost MUP-a“, rekla je Tepić i dodala:

Pročitajte još....

„Isteklo je više od 24 sata nakon akcidenta, a i dalje se vide tri prevrnute cisterene i ništa se ne dešava. Pored 20 tona izlivenog amonijaka, preti još 130 tona da se izlije zato što niste 24 sata nakon nesreće poslali cisterne da se ovaj amonijak pretoči u adekvatne cisterne“, rekla je Tepić.

BONUS VIDEO: Marinika Tepić o nezakonitom biometrijskom nadzoru u stanici policije 29. novembar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare