Marinika Tepic
Marinika Tepić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Potpredsednica Stranek slobode i pravde Marinika Tepić govorila je za oportal Nova.rs o "aferi porše", koja se odnosi na izmišljenu priču o tome kako je političarka u Valjevo - na skup SSP - došla skupocenim vozilom, čija je cena preko 150.000 evra.

„Uz stan od jednog hektara koji su mi već pripisali, logično je da mi pripišu i „porše“ i avion i brod i podmornicu. Ironiju na stranu, u Srbiji u kojoj predsednik non-stop laže o mnogo gorim i opasnijim stvarima, a njegovi mediji to plasiraju, ova laž deluje kao pošalica“, rekla je Tepić za Nova.rs.

„Vozim polovni „polo“ i jako sam zadovoljna njime. A kao što rekoh, psi neka laju o „poršeima“, bolje i ne umeju da slažu. Sita je Srbija njihovih laži“, zaključuje Tepić.

Podsećamo, nakon što su pojedini mediji krenuli orkestrirano da napadaju potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniku Tepić da je na skup stranke u Valjevu došla u svom poršeu od 155.000 evra, oglasio se i predsednik Dragan Đilas koji je naveo da je reč o „izmišljotini koja je školski primer“ kako to radi ova vlast.

„Mariniki ipak ostaje „polo“, jer „porše“ pripada ozbiljnoj građevinskoj kompaniji iz Beograda, čiji su vlasnici iz Valjeva. Izmišljotina o „poršeu“ je školski primer kako se organizuje kampanja laži i hajka na ljude koji izluđuju Vučića“, naveo je Đilas na Tviteru.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare