Dragan Đilas Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Nakon što su pojedini mediji krenuli orkestrirano da napadaju potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniku Tepić da je na skup stranke u Valjevu došla u svom poršeu od 155.000 evra, oglasio se i predsednik Dragan Đilas koji je naveo da je reč o "izmišljotini koja je školski primer" kako to radi ova vlast.

Pojedini mediji i portali preneli su juče vest da je potpredsednica SSP došla u Valjevo skupocenim poršeom. Dan nakon toga, oglasio se i sam lider SSP Dragan Đilas koji je na Tviteru objavio da „Mariniki ipak ostaje polo, jer porše pripada ozbiljnoj građevinskoj kompaniji“.

Mariniki ipak ostaje Polo, jer Porše pripada ozbiljnoj građevinskoj kompaniji ingrapomni.rs/o-nama/ iz Beograda, čiji su vlasnici iz Valjeva. Izmišljotina o Poršeu je školski primer kako se organizuje kampanja laži i hajka na ljude koji izluđuju Vučića“, naveo je Đilas na Tviteru.

Lider SSP objasnio je kako funkcioniše celokupna negativna kampanja u javnosti protiv opozicionih lidera.

„Vučić prvo odabere preko kog tabloida plasira laž. Ostali čekaju u niskom startu. Čim prvi objavi, ostali puštaju u roku od sat vremena. Potom kreću nastavci, ‘analitičari’, televizije, Pink prvi. Za 24 sata najmanje tri miliona ljudi dobije lažnu vest i nikada ne saznaju istinu. Na kraju se pojavi ON koji sve potvrdi ne pominjući ime osobe koja se napada, već samo sebe i svoju porodicu i da njih neko napada, hoće da ubije…“, objavio je Đilas i zaključio da će svi koji su deo ovakvog „projekta“ morati da potpadnu pod Zakon o lustraciji.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare