Savo Manojlović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nakon što je na Tviteru objavio da je navodno pre nekoliko meseci ministar poljoprivrede Branislav Nedimović hteo, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem, da se "tajno sastane" sa njim, Savo Manojlović iz Kreni - promeni je za Nova.rs objasnio kako je do tog poziva došlo i zašto ga nije prihvatio.

„Pre par meseci je preko zajedničkog poznanika poslao komplimente i zahtev da se organizuje tajni susret. Kao što uvek radim odbio sam bilo kakav direktan susret sa predstavnicima vlasti i rekao da uvek možemo da komuniciramo pismeno ili telefonom, ali da nema potreba da se nalazimo. Taj razgovor bio je putem telefona. Nakon toga su dva druga poznanika ponovila isti zahtev i kada sam odbio, usput je spomenut i Nebojša Stefanović“, objasnio je Manojlović.

Dodaje da sve takve susrete od blokada odbija.

„Kada sam bio mali, pokojna baba mi je govorila da sa bitangama nema šta da se nalazi pošten čovek čak i ako govore da su im namere časne. I tokom blokada sam odbijao svaki susret i rekao da mogu da komuniciram telefonom ili mejlom“, naveo je on.

Manojlović je ranije danas objavio snimak Nedimovićevog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji gde ga srpski ministar poljoprivrede vređa nazivajući ga „Rokfelerovim potrčkom“.

„Te priče koje pogotovo širi ovaj ‘Rokfelerov potrčko’ i ovaj što ga je Željko Mitrović ‘rasturio’ u ovom njihovom duelu, ovaj što se pravi NVO, pa je išao po Nedeljicama da ‘pali’ ljude i sada ide po Banatu i kaže da je država zabranila izvoz i zato cene pšenice su 35 dinara, inače bi bile 50 samo da nema tog“, rekao je Nedimović tokom televizijskog gostovanja.

Manojlović je, govoreći o tom Nedimovićevom gostovanju, rekao da ne razume zašto je ministru smetalo to što je na poziv poljoprivrednika obišao Banat.

„Inače ne znam zašto je ministru Nedimoviću smetalo to što sam na poziv poljoprivrednika obišao Banat. Bukvalno sam otišao tamo proveo dan, ručao sa njima, obilazio njihova imanja i pomazio par krava. Ne shvatam čemu ovoliki napadi. Zamislite da neko napada Vučića kad pomazi Nedimovića ili Stefanovića“, zaključio je Savo Manoilović.

****

BONUS VIDEO: Savo Manojlović predao REM-u potpise da se Pinku i Hepiju oduzme frekvencija