Foto:Goran Srdanov/Nova.rs; TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Savo Manojlović iz Kreni-promeni otkrio je danas da je navodno pre nekoliko meseci ministar poljoprivrede Branislav Nedimović hteo, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem, da se "tajno sastane" sa Manojlovićem.

Manojlović je objavio snimak Nedimovićevog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji gde ga srpski ministar poljoprivrede vređa nazivajući ga „Rokfelerovim potrčkom“.

„Ne razumem zašto me ministar Nedimović sada vređa, a pre par meseci je preko čoveka iz Loznice uz puno komplimenata tražio da se tajno nađem sa njim i Nebojšom Stefanovićem“, pita se Manojlović.

Ne znam da li su planirali puč, ali sam odbio susret, dodao je direktor Kreni-promeni.

Inače, Nedimović je u emisiji, pored uvreda da je Manojlović „Rokfelerov potrčko“, pričao i kako je navodno, po oceni ministra, vlasnik TV Pink Željko Mitrović „rasturio“ Manojlovića tokom duela na Radio-televiziji Vojvodine u emisiji kod Ljubice Gojgić.

„Te priče koje pogotovo širi ovaj ‘Rokfelerov potrčko’ i ovaj što ga je Željko Mitrović ‘rasturio’ u ovom njihovom duelu, ovaj što se pravi NVO, pa je išao po Nedeljicama da ‘pali’ ljude i sada ide po Banatu i kaže da je država zabranila izvoz i zato cene pšenice su 35 dinara, inače bi bile 50 samo da nema tog“, rekao je Nedimović tokom televizijskog gostovanja.

BONUS VIDEO – Duel Željka Mitrovića i Sava Manojlovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare