Zlatibor Lončar Foto:TANJUG / ZORAN ZESTIC

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar odgovorio je na optužbe Marinike Tepić da je ubijao pacijente za Zemunski klan pisanom izjavom u kojoj navodi da je političarka "poznata kao najneuspešniji pokrajinski sekretar za omladinu i sport i da je ostala upamćena i kao rukovodilac čiji je, kaže, najznačajniji rezultat optužba najbližih saradnika za mobing i za finansijske malverzacije".

„Tepić je danas ozbiljno napredovala u službi, a znanje i iskustvo koje je sticala napuštajući prethodne saradnike i stranke, nakon izbornih neuspeha, stavila u službu novog gospodara, medijskog tajkuna“, naveo je Lončar.

U pisanoj izjavi, Lončar navodi da građani dobro znaju sve kvalitete Tepić, i da joj zato ne ukazuju poverenje.

„Znaju da je to ličnost bez morala, kredibiliteta i integriteta. Ličnost koja se predstavlja kao stručnjak opšte prakse, a u stvari je portparol tajkuna i stranih službi, čije lažne vesti i fejk informacije koristi u cilju nazadovanje Srbije“, ocenio je Lončar i dodao da će „bez obzira na trud Tepić, Srbija nastaviti intenzivno da napreduje u svim poljima, a naročito u zdravstvu“.

„Interes tajkuna, stranih službi i njihovih portparola u Srbiji nikada neće biti ispred interesa građana“, naveo je Lončar.

On je time reagovao na objavu Marinike Tepić na Tviteru, koja uz poruku: „Lončar mi kaže da se uz fotografije o osakaćenom zdravstvu, podsetim kako je bilo za vreme predsednika moje stranke“, tvrdi da je Lončar sarađivao sa mafijom, dok su njegove kolege radile za platu od pet maraka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare