Aleksandar Vucic
Aleksandar Vučić u poseti Kraljevu Foto:TANJUG/TARA RADOVANOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Kraljevo kako bi prisustvovao otvaranju fabrike Leoni u Kraljevu i obilasku rekonstruisanog Atletskog stadiona. Ni ova poseta nije mogla da prođe bez cirkuskih scena na koje su nas predsednik i direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak već navikli.

Pročitajte još:

Posle obraćanja na stadionu Vučić je razgovarao pojedinačno s građanima o problemima, ali su reči izvesnog Kraljevčanina napravile krajnje neprijatnu situacija za direktora JP Puteva Srbije, Zorana Drobnjaka.

Naime, građani su pitali Vučića za izgradnju puta Studenica-Rudno, odnosno kad će početi najavljeni radovi.

„Radi li se ovih prvih 5 kilometara ili ne?“, upitao je Vučić, na šta je Drobnjak rekao da se radi i odmah pobegao zbog reakcije Kraljevčanina.

„Nije počelo da se radi. Nemoj da lažete, nemoj da lažete predsednika, bre“, poručio je Kraljevčanin.

„U pravu je čovek kad kaže. Prvo si mi rekao radi se, a onda si rekao da će tek sad da krene“, poručio je Vučić Drobnjaku.

Predsedniče,lažu te bre!

Posted by Zorica Marković on Sunday, September 12, 2021

„Predsedniče, lažu te, bre“, dobacio je građanin, na šta je Vučić rekao da zna: „Znam, bre“.

„Zorane, nemoj da pobegneš! A Rudno što smo obećali narodu“, rekao je Vučić objasnivši da je prvo bilo govora o 5 a sada o 17 kilometara puta Studenica-Rudno.

Drobnjak je potom obećao da počinje da se radi sledećeg ponedeljka, za 8 dana, na šta je predsednik rekao Kraljevčaninu da će dobiti broj njegovog šefa kabineta koga će da pozove sledećeg ponedeljka da prijavi da li su radovi počeli.

Do nove epizode ovog šaljivog dvojca, stay tuned.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare