Vučić: Što brže napredujemo biće i sve veći pritisci na Srbiju

Politika 12. sep. 202110:46
Podeli:
Aleksandar Vucic
Aleksandar Vučić Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Kraljevu da na Srbiju dolaze mnogi napadi iz regiona jer prednjači u ekonomskom napretku, ali da će se još napornije raditi da se ta "razlika poveća".

„Srbija će biti pod sve većim pritiskom, pod sve žešćim napadima, što bude brže napredovala ti napadi će biti snažniji. Biće mnogo pritisaka i oko Kosova i Metohije, biće mnogo pritisaka pre svega jer je Srbija danas snažnija i jača“, rekao je Vučić.

On je, obilazeći rekonstruisan atletski stadion u Kraljevu, na čijim su ga tribinama dočekali brojni građani sa zastavama i velikim transparentom „Kraljevo uz Vučića“, rekao da Srbiju napadaju „iz Zagreba svakog dana, a da im ništa nismo rekli“.

Govoreći o novim objektima u Kraljevu, on je rekao da je taj grad od strateškog značaja i po veličini 10. u Srbiji, medju gradovima koji se sve više povezuju novim putevima.

„Kad kažemo da će nešto biti urađeno vi znate da hoće i ono što me raduje tada naši snovi postaju još veći. Pre kad sam dolazio kao opozicionar govorili su mi ljudi, ma pusti te šuplje priče o autoputevima. A vidite da se sada grade“, rekao je Vučić.

On je zahvalio građanima što su došli na stadion, navodeći da za razliku od njih, “ mnogi stoje sa strane, dobacuju i ometaju kad neko gura kamen napred i unapređuje zemlju“.

Takodje je pozvao građane Novog Pazara, Tutina, Sjenice i ostale da se vakcinišu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar